06-51151314

Diensten

Wij werken aan commercie,

medewerkers en processen

Vergroot je commerciële slagkracht

Met DirectieBuddies verbeter je de strategie van je sales en je marketing.

Je kunt beter op commercieel gebied. Je wilt meer omzet, betere marges, hogere klanttevredenheid. Aan welke knoppen moet je draaien? Wat is de succesformule?

Met onze Commercial Navigator kijken we naar je sales en marketing. De Commercial Navigator is ons analysetool. Resultaat is dat je weet waar kansen liggen. Op gebied van product, people en process.

Deze kansen gaan we benutten. Wij begeleiden jouw team naar de gewenste situatie. Wij zorgen voor doelstellingen, nieuwe gewoonten en bewaken de voortgang. Uiteraard borgen wij de nieuwe situatie.

Verbeter de ‘customer journey’

Streef naar een Coolblue moment

Het is alles of niets. Elke schakel in jouw bedrijf is een vertaling van je strategie. En is de laatste schakel je chauffeur die onvriendelijk is tegen klanten? Dat haalt je strategie onderuit.

Graag doorlopen wij samen met jou je processen met onze tool Process Navigator. Zo krijg je inzicht en dan komen er dingen aan het licht. Bijvoorbeeld slechte samenwerking onderling of onvriendelijkheid ergens in de keten. Dat schaadt je bedrijf, want uiteindelijk vormen al deze bedrijfsprocessen samen het klanthousiame (Feike Cats).

Gebruik al het talent in je organisatie

Laat je mensen groeien en bloeien

Je wil je medewerkers aan het bedrijf binden en hen blijven boeien. Dat doe je met goede communicatie, een strategie en een goede balans. Wij kijken met jou of je je medewerkers goed informeert en of je ze goed ontwikkelt.

Human Potential Navigator heet ons programma. Samen met DirectieBuddies kijk je scherp naar je team en hun samenwerking. Het blijkt bijvoorbeeld slim te zijn om een millennial te koppelen aan een oudere werknemer. Wij hebben expertise op het gebied van: 

 

  • Teamontwikkeling
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Succesfactoren voor samenwerking

Kies jij voor meer resultaat?

Meer winst met minder inspanning

Het verborgen potentieel kun je aanwenden voor een beter resultaat door:

  • Je commerciële slagkracht te vergroten
  • Je medewerkers in flow te krijgen
  • Je klantprocessen beter in te richten

Wij maken graag een analyse met onze Navigators en gaan op zoek naar ‘verborgen winsten’.