06-51151314

Buddies

Maak kennis met onze DirectieBuddies

Motto: Succes = Visie & Actie

Mijn interesse en expertise ligt op het gebied van marketing, sales en management en verandering. Vanuit een visie en goede routines alles uit de kast halen om nog relevanter te worden voor klanten. Daar sta ik voor.

Ik heb een sterke voorkeur voor handels- en productiebedrijven. Ik houd wel van complexiteit en ‘gedoe’.
Motto – Talent halen we uit elkaar.

Ik ben een echte teamplayer die vastberaden gelooft in het combineren van verschillende talenten om de successen te behalen waar één enkel individu niet bij kan.

Met specialisaties binnen de organisatiepsychologie en veranderingsmanagement is mijn doel effectief te kunnen consulten op het gebied van optimaal functionerende teams.
Motto: De juiste mensen in de juiste rol
op het juiste moment


De juiste mensen in de juiste rol op het juiste moment: dat regel ik voor je. Dat durf ik te beloven. Waarom ik? Nou, sowieso omdat ik het twintig jaar bij Randstad heb gedaan voor heel veel verschillende organisaties. Maar ook omdat ik vervolgens voor FastFlex een dreamteam heb mogen samenstellen. Drie jaar buffelen… maar wat een chemie ontstond er!
Motto: ONLINE MARKETING
VOOR ONLINE SUCCES


Ik ondersteun ondernemers met online marketing omdat ik constateer dat vele bedrijven stoeien met de inzet van hun Website, Google Marketing en Social Media.
De ontwikkelingen gaan erg snel en dat vraagt veel van ondernemers. Het is mijn passie om vanuit de doelstellingen de juiste strategie en middelen in te zetten om deze te realiseren. Zodat online marketing ook echt resulteert in Online Succes.
Motto: Talent is de sleutel tot succes

Ik geloof dat in de kern van ieder mens en organisatie alle talenten en mogelijkheden aanwezig zijn. Dat te onderzoeken, ontdekken en ontwikkelen is mijn passie. Als geboren Friezin ben ik nuchter, zorgzaam, doel- en resultaatgericht. Baukje betekent 'vrouw van het land'. Als je het land wilt ontwikkelen moet je actie ondernemen. Daarmee help ik je graag.
Motto: Word Slimmer, Vraag Support!

Ik ben ervan overtuigd dat fit voelen en in balans zijn begint met goede voeding. Wil je een gezonde leefstijl en een gezond gewicht behalen en behouden door lekker, gevarieerde en gezond te eten? Wordt energieker, presteer beter en weet wat je eet. Ik help werkgevers graag keuzes maken met een gezonde leefstijl te stimuleren.
Motto: Passionate about delighted customers

Ik begeleid bedrijven met de transformatie naar klantgericht ondernemen. Klantgericht ondernemen? De volledige organisatie laten samenwerken met de klant als verbindend perspectief, ondersteund door de juiste (CRM) technologie.
Als leidraad gebruik ik graag mijn recente management boek 'Succesvol klantgericht ondernemen'. Praktische tips voor de ondernemer die enthousiaste klanten wil krijgen en behouden.
Motto - What you aim at, determines what you see.

Ik heb ervaring in het oplossen van grote personeelsvraagstukken voor multinationals. Door middel van poolmanagement en planning kan productiviteit worden verhoogd en kosten worden bespaard.

Daarnaast ligt mijn focus op het analyseren en voorspellen hoe economische veranderingen bedrijfsspecifiek effect hebben.
MIS = Make It Simple in plaats van KIS = Keep It Simple

Ik richt mij op het verbinden van mensen en organisaties. Weet dat de som der delen meer is dan 1. Ik hak graag complexe vraagstukken in kleine behapbare brokken. Ontwikkel vervolgens samen plannen om met gerichte acties resultaat te boeken.
Het runnen van organisaties is mij op het lijf geschreven. Van eigen installatiebedrijf tot bestuursvoorzitter VNO-NCW en mijn particuliere NGO in Kenia. Een doener in hart en nieren met een strategische bril.
Even ‘off track’, als team of als individu?

Uitermate lastig, want dan kom je niet zo gemakkelijk waar je wilt zijn.

Een van de meest krachtige communicatie methodieken, Neuro Linguistisch Programmeren, gaat dan helpen om weer ‘on track’ te komen. Weer lekker in je vel, team in balans, de dag van morgen belooft weer wat moois.

Ik ken, lééf en deel graag deze fantastische methodiek als NLP Trainer / Coach.
Mijn kracht bestaat uit het creëren van verbinding en het brengen van structuur in organisaties van uiteenlopende aard .
Snel knelpunten in kaart brengen, verbeterplan opstellen, effectief (pragmatisch) implementeren en zor... meer weergeven
Motto: Maximaliseer uw impact.

Gewetensvraag: “Wat gebeurt er als u zou stoppen met het leveren van uw diensten of producten aan uw klanten? Hebben zij dan een probleem, of stappen ze net zo gemakkelijk over naar één van uw concurrenten?
Ik help organisaties graag bij het vergroten van de impact die zij hebben op hun klanten. Vanuit een integrale visie en aanpak zet ik samen met u de schouders onder het aanscherpen van uw strategie, waarde propositie, klantgerichtheid, sales aanpak en sales processen.
Motto: Voorbereiden moet

IT is mega tof, het blijft zich ontwikkelen. Wekelijks soms dagelijks komen nieuwe producten en technieken op de markt.

Ondertussen blijven die IT-ers Russich praten en heb jij geen idee.

Graag deel ik mijn kennis met jou en met it-ers om zo de best passende oplossing voor jouw bedrijf te bouwen.